BejelentésDebreceni Kutya Sport Klub
tudás és egészség

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Debreceni Kutya Sport Klub


Honlapunk elköltözött, megújult, és várja látogatóit!`ITT DKSK`


Egy új kutyaiskola kezdete városunkban, Debrecenben.
Lelkes társaság, kitartó és eredményes munkája és a kutyák mérhetetlen szeretete kellett a DKSK megalakulásához. Egy edző-kiképző személyében és sok tanuló példás munkájával visszük jelenleg a DKSK hírnevét szerte az országban,versenyeken, iskolákban, rendezvényeken.


A kutyasuli

Rendszeres munkával csodákra lehetünk képesek, így van ez a kutyák világában is. Mindennapi foglalkozás, törődés pozitív megerősítés az amit igényelnek az állatok is.Kutyakiképzés során is ezeknek a szempontoknak próbálunk megfelelni. Az iskolában rengeteg kutyás sportnak lehetünk a szerelmesei, megismerkedhetünk az agilityvel (iskolánk fő profilja is erre a csodás sportágra épül), az obedience mint az engedelmes feladatok tökéletes sportja,a dog dancing trükkös elemeinek megtanulására, és reméljük lehetőségünk lesz a flyball sport elsajátítására is (jelenleg még nincs a repertoárban).

Céljaink

Mint minden iskola , köztük mi is arra törekszünk, hogy a kutyatartók, gondozók felelős magatartással, hozzájáruljanak a társadalom, a mi, és a saját családi életük jobbá tételéhez. Egyszóval egy kis odafigyeléssel, el lehet kerülni a konfliktusok, bűntetések hadát, ami sajnos a mi hazánkban a kutyatratókat nagy mértékben érinti. Próbáljuk az embereket arra ösztönözni, hogy a kutyapiszok felszedése, a kutyás támadások, és ezek változatai pontos odafigyeléssel, kidolgozott kiképzésterevvel megvalósíthatóak.
Viszont nem csak ezek a nagyon fontos dolgok egy kutya életében. Szükségük van információ gyűjtésre/=séta/, emellett a folyamatos felesleges energia levezetésére is.
A célunk a kúlturált kutyatartás!


Az edző tollából...

Tóth Ágnesnek hívnak, törzsgyökeres debreceni vagyok.Az állatok és kutyák szeretete egészen kicsi koromra nyúlik vissza. A kutyázást 8 éve csinálom, ezen belül is az agility megszállottja vagyok. Van 3 számomra tökéletes kutyám, akikkel sokat bizonyítottunk már a magyar agilitynek, és párosoknak. Rengeteg cím tulajdonosai vagyunk kutyáimmal! Régi vágyam volt egy saját kutyaiskola, úgy látszik a 2009-es év kedvező volt számomra, hiszen nem csak, hogy saját agility pályám lett, hanem rengeteg kutyás barátom is innen Debrecenből, akik a tanítványaim, és mindre nagyon nagyon büszke vagyok!Hétvégéimet általában a kutyasulin, versenyeken, vagy közös kirándulásokon töltöm a barátokkal.Megszálottja vagyok a kutyáknak és a sportnak. Remélem, hogy nagy hírnevet, még több kutyás tanítványt és lelkes embert gyűjtök magam köré.Nagyon szívesen látok minden kedves érdeklődőt a foglalkozásokon!

Eddig elért eredményeim:
2003.Junior Európa Bajnokság csapat 3. hely (Magyarország-Gyula)
2004. Junior Európa Bajnokság egyéni 4.hely (Csehország-Jicin)
2005. Junior Európa Bajnok (Ausztria-Baden), Alföld Bajnoka
2006. IMCA válogatott tag, IMCA egyéni 3. hely, csapat 3. hely, MAGYAR AGILITY MESTER cím
2007. FCI világbajnokság válogatott tagja, Köztársaság kupa bajnoka
2008. FCI VB válogatott tag, FCI VB egyéni 8. hely (140-kutyából)-legjobb magyar válogatott,Európa Bajnokság csapat 3. hely (Németország-Gelsenkirchen), Országos Bajnoki cím
2009. Európa Bajnokság egyéni 3. hely (250 kutyából, Hollandia-Arnhem) FCI VB válogatott tag, FCI VB csapat 4. hely, Hungarian Open egyéni jumping 3. hely
2010. Dog Olimpyc Games -Olaszország (az első kutya olimpia Európában) Olimpiai Bajnok egyéniben és csapatban is!!!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!